Όταν το Costa Concordia έρχονταν στον Πειραιά.

Η φωτογραφία είναι από 26/09/2009 στην Ακτή Ξαβερίου (Νέο Επιβατικό Σταθμό)



Συχνός επισκέπτης του Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο που απασχόλησε όλα τα Διεθνή Πρακτορεία Ειδήσεων. Εμείς που μένουμε στην ευρύτερη περιοχή του Ξαβερίου το βλέπαμε τακτικότατα. Μάλιστα στις 2/1/2009 το Concordia έκανε ποδαρικό για τα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Πειραιά, αφού ήταν το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που μπήκε για το έτος 2009. Γνωστά πρακτορεία στον Πειραιά που έκλειναν κρουαζιέρες με το συγκεκριμένο πλοίο έδιναν την εξής περιγραφή:

Καλωσορίσατε στο Costa Concordia, το πιο φουτουριστικό και πολυτελές κρουαζιερόπλοιο του στόλου. Εχοντας χαρακτηρισθεί απο πολλούς ως πλωτός ναός, το Costa Concordia, αποτελεί και ένα απο τα μεγαλύτερα σε μέγεθος πλοίο της Costa.  Το όνομα του συμβολίζει την γαλήνη και την αρμονία των διαφόρων εθνικοτήτων και προσδίδει σεβασμό στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης όπως το Παρίσι, το Λονδίνο και την Ρώμη. 

 8ήμερη κρουαζιέρα στη Δυτική Μεσόγειο  με το Costa Concordia

Σαβόνα –Μασσαλία - Βαρκελώνη –Πάλμα-Κάλιαρι - Παλέρμο-  Τσιβιταβέκια – Σαβόνα

Αναχωρήσεις:  14 Ιανουαρίου , 04 Φεβρουαρίου, 03 Μαρτίου 2012

 Από: € 199 το άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα! 

Είναι μεγάλη ευκαιρία και μπορείτε να συνδυάστε την κρουαζιέρα σας με 2ήμερη ή 3ήμερη έξτρα διαμονή στο ΜΙΛΑΝΟ !

 

Το κρουαζιερόπλοιο σας διαθέτει 1430 Καμπίνες, 55 με άμεση πρόσβαση στο Spa, 505 με ιδιωτικά μπαλκόνια, 58 Σουίτες όλες με ιδιωτικό μπαλκόνι, 12 σουίτες με άμεση πρόσβαση στο Spa. Επίσης, διαθέτει 5 εστιατόρια, συμπεριλαμβανόμενο και το Club Concordia όπου χρειάζεται να πραγματοποιήσετε κράτηση και 13 μπαρ, συμπεριλαμβανόμενο και το ''Cognac & Cigar'' Μπαρ, για να απολαύσετε τα πούρα σας. Για την διασκέδαση σας διαθέτει 3 πισίνες, 2 με πτυσσόμενη οροφή,5 jacuzzis και μία νεροτσουλήθρα για ατελείωτο παιχνίδι, Αθλητικό γήπεδο πολλαπλών χρήσεων και εξωτερικό γήπεδο για τρέξιμο (170 μέτρα) και φυσικά γυμναστήριο, Χαμάμ, Σάουνα, Θεραπείες για καλή φυσική κατάσταση σε έκταση 1,900 τετραγωνικών μέτρων σε 2 καταστρώματα του πλοίου.
Το Θ
έατρο του Costa Concordia βρίσκεται σε 3 καταστρώματα, με εσωτερική επιβλητική σκάλα, και φυσικά το Casino & η Disco του πλοίου,η αίθουσα με άμεση πρόσβαση στο Internet και βιβλιοθήκη. Για τους μικρότερους σε ηλικία επιβάτες το Costa Concordia διαθέτει αίθουσα με ηλεκτρονικά παιχνίδια, παιδότοπος (Squok Club), παιδική πισίνα για ασφαλές παιχνίδι, Formula 1 εξομοιωτής, και μια Γιγάντια οθόνη στο κατάστρωμα της πισίνας, για υπέροχες κινηματογραφικές νύχτες κάτω απ'τα αστερια.



1 σχόλιο:

iacob είπε...

σας καλημεριζω και σας ευχομαι χρονια πολλα...ειμαι ο Ιακωβος ο εκτελωνιστης που δουλευε τα κρουαζιεροπλοια αυτα οπως και παρα πολλα αλλα για 47 χρονια,,μεχρι πριν δυο χρονια που βγηκα στην συνταξη..καλο Πασχα..

Δημοσίευση σχολίου

"Πειραϊκές ιστορίες του Μεσοπολέμου"